Love is powerful!

Cha cha Bloggen, haha skämt å sido. Becca här med feber och jätte ont i halsen :( Inte bra alls.
Vaknade upp att jag kallsvettades som fan och skulle till körskolan för att köra lite men kunde jag göra det ? NEJ!
för nu ligger jag hemma och är sjuk. Min underbara kille har tagit hand om mig hela dagen eller ja tills han skulle jobba dvs. till 4 så nu sitter jag hemma själv med min syster som är segare än en gris och hon ska köra mig till Mc Donalds har inte kunnat äta något idag för att jag har skit ont i halsen men nu börjar det lägga sig lite och det gillar vi.
Är jag frisk tills imorgon ska jag sticka till Olivia antagligen. Skulle varit med henne och Sara på Måndag men mamma sa att jag inte kunde åka dit för jag hade körlektion idag men sen skulle jag dit idag? men nääää, det gick ju inte för nu är jag sjuk. Fucking Great och sen när det är Fint väder ute så jävla bra ju att sitta hemma och glo!
nä nu ska jag in och tjata på min syster vill ha mat nuuuuuu, haha!

Xoxo
Becca!

Smoke weed everyday!

Hallooj becca här, längesen sist men som sagt sitter inte så mycket vid datorn nu när det är sommarlov.
Sommarlovet har haft lite trist väder nu på senaste tiden men nu börjar det bättra på sig och det gllar vi (y)

Jag och Olivia skulle bli brunare än Michelle innan hon kommer tillbaka till Sverige och hur ska vi lyckas med det haha? Ligga i ett solarium varje dag nu till den 1 Juli , nej tack! Vill tacka solen att den hittat tillbaka hit igen!

Är lite nervös inför morgondagen för jag ska köra med en ny körskolelärare och hoppas han inte skäller på mig eller något. Ska vara där 12.05 så kunde inte åka till Marieholm och leka med 2 underbara flickor med namnen Olivia & Sara, så det får bli att jag åker dit imorgon istället efter jag kört och tränat på Hälsostudion! Måste ju börja träna nu så jag blir smal till Studenten.!

http://www.youtube.com/watch?v=qhdIedTp9Ro


här har ni låten! ENJOY!

hehe
xoxo

Home sweet home

Jaha då var jag hemma i kära Hurva igen :) Har varit hos mamma ett litet tag och diskuterat om något modelljobb dem kanske har till mig?  Med "dem" menar jag hon och hennes nya danske pojkvän Rolf! Haha Rolf, det låter ungefär som en gammal hunds skall. ROLF ROLF ROLF ROLF! Typ som VOFF VOFF VOFF VOFF! Hehe , Tur att han inte läser detta :D

Iallafall så förstod jag NADA av vad han sade! Haha inte så smart att försöka starta en konversation med mig när jag verkligen inte förstår något av danska... Istället satt jag där och nickade och låtsades som att jag verkligen förstod xD Helt plötsligt säger mamma: "Sara förstår du något av det han säger?" Mitt svar: "Nej..."
HAHAHAHAHAHAH!
Så det är rätt skönt att vara i Hurva igen!

Idag kommer min pappas sambos dotter, hennes man och hans son hit till Sverige! Dem kommer ända från Manchester! Ska bli trevligt att träffa dem igen, man får ju dessutom öva sin engelska lite ;)

Och imooooorgon kommer Dan Sjödin ner från Umeå och besöker mig! Trevligt,trevligt ^^
Vi skämtade för ett tag sen om hur det skulle kunna se ut när han anländer till stationen...
Detta var min version...



Nu kom dem från Manchester! :D
Time to go!
Adios/Sara

Can't be tamed!

hej hej becca här, har inte skrivit på länge och har verkligen inte haft orken eller tiden till det... Förlåt för det haha!
Idag åker Michelle till Thailand och kommer sakna den lilla rackaren!


Igår var jagi i Tosselilla med Michelles familj och där var även Olivia och hennes famlij. Skit kul var det. Kommer aldrig mer åka mattan eller hur den kallas. FYYFAAN säger jag bara, jag tappa mattan när jag var nästan längst upp så åkte på magen hela vägen ner plus att jag slog mig när guppen kom tappa fan nästan andan haha.
ÅK INTE DEN!




Här har vi monstret! (den långa saken med olika färger på)


Men nu ska jag fixa mig & sen sticka till min kille och kolla film och mysa bara. Ha det bra

XoXo
:*

Nice to meet you again Helsingborg

Hej gott folk! Sara här :D Jag har anlänt till min kära hemstad Helsingborg där min mor bor :) Eller ja.. Jag anlände redan imorse då pappa ändå skulle jobba i Hbg, så fick skjuts av han!
Vad har jag då gjort hela dagen?? Jo jag har sovit..  sovit.. och sovit..
Som jag nämt tidigare så är jag ju fortfarande sjuk.. Måste vila vila vila! Dessutom kommer det ju en trevlig människa på besök ända från Umeå på måndag! Måste verkligen vara frisk då! :D









Love is always patient and kind.
It is never jealous.
Love is never boastful or conceited.
It is never rude or selfish.
It does not take offense and is not resentful

Jag garanterar er att jag kommer vara frisk snart, inget kan stoppa mig!
Ciao ciao, xoxo Sara

Guess what?

Hej gott folk! :D Sara här! Ojoj, det var rätt länge sen jag skrev ett inlägg... Men bättre sent än aldrig right? :D
Vad har hänt sen jag skrev sist då? Joo.. I måndags träffade jag en underbar människa som dessutom sov över hos mig till tisdagen ^^ Jättetrevligt :)

Men.... Guess what? Min kropp bestämde sig för att bli sjuk... Så jag har varit sjuk sen tisdags... Och det suger!! Jag är sååå nära att köra ner dammsugaren i min hals så att den kan suga upp allt virus åt mig :/ Ha Ha... Om det ändå vore så lätt?
Såå jaa.. Jag har legat i min sääng varje dag sen i tisdags! Rastlös? Hell yeah! Det är riktigt tråkigt att ligga hemma och ruttna kan jag säga er....

Aja, fortsätter jag snacka om mitt virus blir jag ju snart deprimerad, ni också förmodar jag?
Jag är iallafall en person som ofta tänker och funderar, på allt möjligt! En av mina funderingar handlar lite om kärlek :) Och jag kom att fundera på det igår och idag faktiskt. ^^

Jag fick ett meddelande från en kille som frågade något väldigt intressant, han frågade mig om jag tror att man kan bli kär utan att behöva ha sett varandra.. Mitt svar på den frågan är: Självklart kan man det! Men då kommer man också måla upp en bild på hur personen ser ut i huvudet. Har han/hon en fin personlighet kommer hjärnan automatiskt måla en bild på hur han/hon kan se ut, som passar den fina personligheten.  Och när man då väl träffas blir man antingen besviken eller väldigt positivt överraskad.  Det är precis som när man läser en bok, det är omöjligt att inte måla upp bokens innehåll framför sig, och det är precis det vi gör om vi skulle bli kär i en människas personlighet, vi läser innehållet och målar upp en bild i huvudet på  hur det kan se ut. Då kommer frågan, slutar det alltid med utsidan trots allt?

Det kan vara rätt intressant att fundera och verkligen tänka efter ibland kan jag tycka :)
Nu ska jag fortsätta på min frukost!
I'm that star up in the sky! Ciao// Sara

When I look at you!

Min natt/morgon har varit så himla underbar, som jag har spenderat med min pojkvän. Mycket mys och för lite sömn. Men nu är han och jobbar så jag är hemma nu och gör inte så mycket med mitt liv.
Snart blir det att fixa mig lite och sen bege mig till min efterlängtade lilla pärla Linda.


Asså jag har tänkt på en sak, jag är inte alls bra på att skriva texter de är inte alls intressanta. Hmm... Får väl gå på en kurs som heter " Hur man skriver bra texter till bloggar " haha skämt å sido.
Nä men nu har tiden runnit förbi så måste snabba mig här iväg så jag kan ha lite skoj.
Btw. har blivit förkyld, hmm great (y) nu när man har sommarlov haha.


XoXo
Becca :*





Här är jag på min 18-års fest med släkten, ändå söt ?

Love,maybe the most important word ever

Hola! Sara här igen! Klockan är 00.39 nu, det betyder att söndagen har förvandlades till en måndag för ca fyrtio minuter sen!
Iallafall, igår kväll skrev jag att jag skulle se klart en film vid namn Water For Elephants och att jag skulle återkomma med vad jag tyckte om den ^^
Så jag får hålla mitt ord och skriva vad jag tyckte :)

Filmen var bra om jag får säga mitt, en film som är värd att se? Absolut! :) Den fick betyget 7.0 av 10 på Imdb!  http://www.imdb.com/title/tt1067583/ <---- Här är länken så att ni kan se efter själva!

Filmen innehöll spänning,romantik,triangeldrama och lite sorg. Det var en väldigt allvarlig film och den visade hur stark kärleken kan vara. Och att man aldrig ska ge upp hoppet om den man faller för! En film för alla! Mer vill jag inte berätta för det blir ju inget roligt då! Ni får helt enkelt se efter själva :D

 


Nu drar jag mig till sängs :)
Godnattkramar från mig!


Another word for love!

Hej hej Becca här har inte hunnit skriva så mycket här som ni ser men nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg. :)
Dagen började med att jag vaknade upp av att en av min brors kompisar storma in genom dörren och skulle fråga mig en sak och bredvid mig låg min underbara pojkvän.
Vi gick upp och åt frukost och sen körde jag och handla lite smått & gott för att sedan åka vidare till min underbara Olivia där det blir att bada och att kolla film.
Och nu sitter jag hos Olivia och skriver detta inlägg och nu hörde jag ett brummande ljud där ute & det var Michelle och Annie som kom. Så nu ska jag sluta skriva . ni får ha det bra :)

XoXo

This is the beginning of summer

Heeeeeeej :) Sara här! Det har hänt lite sen sist jag skrev om vi säger så.. Sommarlovet har ju börjat nu!!! :D Vi hade vår skolavslutning i fredags! Det började med att vi fick kakor och godis och sedan våra betyg, sen begav vi oss vidare till aulan där rektorn babblade på (...), och där det också blev sånguppvisning av Oliver! More than words med Chris Medina och Born this way med Lady Gaga sjöngs bland annat! Kanonbra om jag får säga mitt!

Såklart blev det fest på fredagskvällen med bla. Michelle,Olivia och Rebecca, som ett litet firande av början på sommarlovet! Först kände jag dock inte riktigt för att åka, hade huvudvärk och var väldigt trött, men vid sju tiden ångrade jag mig... Och då hade bussarna från Hurva visst slutat gå... Det suger att bo i Hurva!! Bussarna till Eslöv och Löberöd slutar gå vid 20.00... Men sån tur som jag hade så kunde Rebeccas snälla syster köra och hämta mig!! Så jag slapp sitta hemma och ruttna! Wohooo!
Frågan är då om jag drack något? Ja det gjorde jag... Det sjuka är att jag inte alls tål mkt! Jag drack två stora starkcider och en stor vanlig cider + en liten öl... Det räckte för mig kan jag säga... Men jag slipper iaf slösa pengar på massa sprit! Haha :) 
Festen blev rätt lyckad om jag får säga mitt, förutom att någon hade klagat på att det var för hög musik vilket slutade med att några poliser dök upp... Men det var inte så konstigt eftersom att vi festade ute och hade stora högtalare UTOMHUS! Så det var ju bara till att gå in och fortsätta festen där :)
Det blev en massa dansande, vilket är sjukt nice! Det är bara till att släppa loss liksom! Känna att man lever :)

Vid två tiden stack vi från festen och vidare till Golex (eller hur det nu stavas) och köpte en kebabpizza med mild sås, snäll som pizzabagaren var så bjöd han mig på en läsk,samtidigt som han blinkade med ena ögat, hahaha! På vägen dit snubblade jag på en trottoarkant samtidigt som jag pratade i telefon med Kelly :( Jag fattar inte varför dem ska göra trottoarkanter som man ändå bara snubblar över! Jaja,efter vi köpt pizza fortsatte jag,Olivia,Michelle och Rebecca gå mot Beccas place! Olivia och Michelle blev hämtade i närheten,medan jag och Becca åt upp den otroligt goda pizzan hemma hos henne! Sen deckade vi i hennes säng! (Fyllemat är nog något av det bästa jag vet!!)

Sen resten av helgen har jag bara spenderat hemma. Tagit det allmänt lugnt, städat lite och annat smått och gott :)

Här är en bild på mig innan skolavslutningen! Jag bara älskar min klänning!! (jag är ett stort fan av klänningar överhuvudtaget egentligen)...



Nu ska jag nog fortsätta se filmen Water For Elephants med han i Twilight, vad han nu heter? Vänta ska be min kära vän google kolla upp det... Aaah, just det! Robert Pattinson heter han! :)
Den har faktiskt fått rätt bra betyg ^^ Kan återkomma sen vad jag tyckte om filmen :D

Den här är det iaf ^^

Ha en bra söndagskväll! ^^ 
This is just the beginning of summer!
Ciao, xoxo


And it's raining on a summerday

Godmorgon :D Sara här! Klockan är 12.06 just nu, vissa skulle kunna se det som förmiddag eller vissa skulle kunna se det som morgon;) Jag är den som ser det som morgon! Jag bara ääälskar att sova länge! Men samtidigt vill man ju inte sova bort hela dagen, för tänk så mycket man kan missa? Jag har råkat sova bort vissa dagar :$ Inte bra, inte bra!

Egentligen har vi skola idag.. Men ingen ska dit för att vi ändå slutar imorgon och vi ska typ bara ha brännboll, och kollar man ut genom mitt fönster så är det ingen vacker syn direkt.. Blåser och regnar gör det!
Brännboll? Nej tack. Visst är det kul, men bara om det är fint väder. Så därför stannade jag hemma idag som säkert mer än halva klassen också gjorde :)

Jag ligger och latar mig i min säng med min nya bikini, varför jag har den på mig vet jag inte riktigt, men kände
väl för att inviga den :P Vill alltid ha på mig mina nya kläder på boomerangen, vet inte varför. Känner bara att jag måste :P Så ställer jag mig framför spegeln spanar in mitt nya plagg kollar om jag hittar några nackdelar eller fördelar med det, snurrar rundor lite, vrider och har mig.. Konstigt? Ja då får det vara det, för jag är faktiskt konstig, AND I LIKE IT! Så ni som är konstiga var stolta över det!! ;)

Det som är min plan för dagen är att
1. Piggna till
2. Ta på mig kläder istället för att gå runt i min bikini...
3. Städa mitt rum (det blev lite stökigt efter att Miss Rebecca varit här ;))
4. Diska upp disken i diskhon
5. Laga mat (ensam hemma, alltså finns det ingen som lagar mat till mig, så får ta tag i situationen själv)
6. Städa upp efter matlagningen.
7. Ge alla fyra katter mat.
8. Sitta vid datorn och kanske se någon film!
9. ÖVRIGT

Just nu är jag på nummer ett.. Bara så ni vet... xD

Här är en bild på mig i min nya bikini! Lite suddig bild jag vet,men ni ser iaf ungefär hur bikinin ser ut ^^



Ha en super bra dag! Puss och Kram// Sara


Tryin' to keep my eyes open

Hejsan! :) Sara här! Det har varit en kanondag idag! Jag har varit på Nova med Rebecca (för er som inte vet vad det är så är det ett köpcenter i Lund), där vi gick runt och kollade i affärer. Jag hittade en underbart snygg bikini på H&M, leopardfärgad som man knyter i nacken! :D Den blir kanon att få bära i sommar! Rebecca hittade en tröja :) Mer blev det inte! Sedan blev det thaimat för mig! Friterade räkor och vårullar med ris och sötsursås! Sjuuukt gott! Rebecca går på en slags diet där hon inte får äte kolhydrater så hon åt bara kycklingsallad! Till efterrätt blev det varsin mangosmoothie! MUMS!

Efter Nova sade Becca och jag adjö till varandra i Lund sen åkte jag hem till mitt tomma hus.. Pappa och hans sambo Ulla är i Stockholm och ser Eric Clapton.. Det är läskigt att vara ensam hemma... Jag har tänt alla lampor! Tur att jag åtminstonde har fyra katter som håller mig sällskap!

Nu sitter jag här ensam i teverummet och camar med Dan Sjödin, och jag har äntligen fått reda på hur man skriver dem där plupparna ovanför ide, tack vare Dan! Wait for it.... Waaaait... Wait for it...

Idé!!! Kolla! Awesome! Tack Dan för att du lärde mig det ;)

Nu blir det snart sängen för min del ^^

Goodnight and sleep tight, but remember don't let the bedbugs bite ;)
Kramar Sara


Jävla *PIP* mög..

Har suttit här nu i dvs. 30 min och har försökt få fram en ny design på bloggen. Men funkar det? NÄ! Den vill inte som jag vill.
Den går att se när man trycker på förhandgranska men inte när jag söker på själva bloggen.... Lite hjälp skulle inte skada. Men får väl ta itu med det i morgon, måste lägga mig snart har ju skola imorgon. haha.
Sov gott allesammans, om det finns någon dör ute som läser detta haha.

XOXO
becca


Stekar dags!

Hallihallå becca här :)
Vaknade precis upp nästan av att sara kom in i rummet och jag blev skit rädd för att jag drömde en mardröm haha :( jävla sara...
Gick ner och åt lite rester från igår dvs. Tacos, MUUMS! Och just nu ligger vi ute och steker i solen med en massa katter som smeker sig på oss, haha.
Nu blir det inte något mer skrivande för ska steka nu så vi får någon färg.

XOXO
Becca


här är en bild tagen på oss innan vi skulle på nyårsfest!
Jag till vänster & sara till höger :)


A start of something new!

Godkväll, Sara här!  Eller borde man säga godnatt? Egentligen.. Godnatt säger man när man ska gå och lägga sig men godkväll säger man när man hälsar.. Men kväll är det ju inte! Och dessutom så ska jag ändå dra mig till sängs snart! Så godnatt blir alldeles utmärkt! Så för att rätta till det lite: Godnatt, Sara här! ;) Do you know what I mean?

Iallafall så kom jag (Sara) och Rebecca på iden att starta en liten blogg tillsammans... Förresten jag har aldrig riktigt lärt mig hur man skriver en sån "plupp" ovanför e:na, som t.ex på ide... (Måste lära mig det!)
Vi ligger i vilket fall just nu halvt döda på min utfällda bäddsoffa med ungefär 1% vett i våra skallar... Vi är rätt så trötta, ingen av oss kan riktigt prata ordentligt (speciellt inte tjejen som ligger brevid mig) ;).  Haha! (Hennes svar på det var FUCK YOU!) Alltid lika trevlig den där Rebecca ^^ Åh! Nu kom jag och tänka på filmen "Den där Mary",om ni har sett den? Rätt sjuk film.. Men rolig! :)
Jaja, vårt syfte med att skapa en blogg var iaf att ni ska kunna få ta del av våra galenheter och vår vardag! Och för att roa er om ni någon dag har tråkigt. Perfekt på regniga dagar då man ändå bara sitter inomhus!

Okej.. Alltså snart deckar jag på datorn, och jag är seriös nu.. Har huvudet ända in i skärmen! Sjukt trött!
Men ni lär höra mer från mig kan jag garantera och så klart från Rebecca (som nu har lagt sig i min säng), dags att joina henne ;)
Men vi kan ju se denna bloggen som "a start of something new"!
Goodnight and sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Mvh Sara som inte kan tänka klart just nu , PUSS


Välkommen till bloggen som kommer ta med dig på en resa du aldrig kommer glömma ;)

:)


RSS 2.0